Käpylän pallo

Kuusi pelaajaa valittu U17-poikien maajoukkueleirille!

26.08.2020
Käpa

Käpylän Pallosta valittiin mukaan syyskuun 5-8.9 Eerikkilän Urheiluopistolla järjestettävälle U17-ikäluokan maajoukkueleirille peräti kuusi (6) pelaajaa. Kutsu tuli tällä kertaa Oscar Häggströmille, Luka Nokelaiselle, Urho Huhtamäelle, Ilja Sirkinille, Altti Hellemaalle sekä Iiro Kärsämälle. Pelaajista Altti, Luka ja Urho ovat olleet mukana KäPan United toiminassa aina 9-vuotiaasta saakka. Ilja ja Iiro ovat siirtyneet seuraan viime vuosina Koipsista, jossa nykyinen KäPa valmentaja Vesa Wimmer teki 2004-syntyneiden ikäluokan kanssa hyvää pelaajakehitystyötä useita vuosia.

Oscar Häggström puolestaan pelasi 8-10-vuotiaana KäPan AC-haastejoukkueessa, 11-vuotiaana City joukkueessa ja 12-vuotiaana nousi mukaan United joukkueeseen. "Hägiksen" nousujohteinen kehitys onkin tärkeä esimerkki, siitä mitä ahkeralla harjoittelulla voi saavuttaa.

Hägis kommentoi ensimmäistä maajoukkueleiri kutsuaan näin: ”Kutsu majuleirille on todella hienoa monella tavalla. Pääsee pelaaman Suomen parhaiden pelaajien kanssa ja tietää et on tehnyt paljon töitä ja asioita oikein. Se antaa vielä enemmän motivaatiota treenata kovempaa ja enemmän jatkossa. Mulla on selkeä tavoite jalkapallossa ja se on pelaaminen ammattilaisena tulevaisuudessa.”

Seuran B-junioreiden vastuuvalmentaja Miika Nuutinen kommentoi pelaajavalintoja seuraavasti:

- Olen todella iloinen pelaajien puolesta, varsinkin ensikertalaisten valinnat lämmittää mieltä. Pelaajien päämäärätietoinen työ arjessa on näkynyt onnistumisina kovissa SM-sarjapeleissä, valinta maajoukkueleirille on hieno palkinto siitä. Pandemian keskeyttämä kausi ei ole ollut pelaajille helppo ja kevään harjoittelu omatoimisesti sekä pienryhmissä oli monella tapaa vaativaa. Siksi on tärkeää, että maajoukkueleiri voidaan järjestää, se antaa pelaajille varmasti lisämotivaatiota arjen tekemiseen.

Uutinen Palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u17-pojat-nimetty-syyskuun-maajoukkueleirille

Onnittelut kaikille valituille ja tsemppiä leirille!