Kiitos KäPan vapaaehtoiset! Osa 4/4

Kiitos KäPan vapaaehtoiset! Osa 4/4

21.12.2020

Kiitos KäPan vapaaehtoiset -juttusarjan viimeisessä osassa KäPan puheenjohtaja Petri Vanhala haluaa kiittää koko KäPa-yhteisöä kuluneesta vuodesta. Lisäksi seuran johtokunta lähettää kiitoksensa KäPa Fanit ry:lle, joka on tukenut seuraa jo yli 10 vuoden ajan.

Vaikka koronavirusepidemia on tehnyt vuodesta hyvin poikkeuksellisen, KäPa on selvinnyt siitä hienosti. Tämä ei olisi onnistunut ilman kaikkien seuran toimijoiden yhteistä panosta.


"Keväällä, kun jokaisen meidän elämän pelikentälle astui korona, moni seura vetäytyi kuoreensa. Niin olisi varmasti käynyt myös meille, mutta te toimeliaat ja sinnikkäät seuratoimijat päätitte toisin. Ideoitte, suunnittelitte ja toteutitte harjoitteita sekä tapoja pitää yhteyttä pelaajiin. Kaiken tämän keskellä vieläpä rakensitte Kumpulan KäPa Campuksen uuden kentän. Enempää ei voi edes toivoa.

Käpylän Pallo, pieni kyläseuramme, on tullut tutuksi teoistaan ja nämä teidän tekonne puhuvat koko seuran puolesta.

KäPan vuodesta 2020 jäävät kaikkien mieleen myös taistelut kentillä: onnistumiset sportissa, ikämiesten saavutukset, Edarin nousu kakkosdivisioonaan, BSM-hopea ja useiden pelaajien nousu maajoukkueiden eri ikäluokkiin sekä monet muut upeat saavutukset. 

Haluan kiittää teitä tästä erityisestä vuodesta, taistelusta koronaa vastaan ja taistelusta urheilun puolesta. Toivotan teille ja koko seuralle oikein hyvää joulua. Jatketaan yhdessä tavoitteellisesti kohti vuotta 2021!"

Petri Vanhala, KäPan puheenjohtaja
 


"Joukko entisiä pelaajia, pitkäaikaisia toimihenkilöitä ja kannattajia saivat vuonna 2008 loistoidean ja perustivat Käpa Fanit ry:n.

KäPa Fanit ry:n tavoitteena on toimia yhdyssiteenä seuramme aikuis- ja juniorijoukkueiden & kannattajien välillä sekä edistää että vahvistaa jalkapallo- ja fanikulttuuria myönteisessä hengessä alueella.

Kirsi ’’Nökö’’ Kinnusen johdolla KäPa-fanit ovat tukeneet vuosittain Zorron stipendirahaston kautta seuran nuoria pelaajia. Tämän lisäksi heidän iso vapaaehtoinen työpanos on näkynyt mm. edustusjoukkueen lipunmyynnissä ja makkaranpaistossa. KäPa-fanit ovat tehneet myös 10 vuoden ajan sämpylät seuramme turnauksiin. Jo Helsinki Cupin ajoista lähtien KäPa-fanit ovat olleet isosti mukana seuran järjestämissä futistapahtumissa. Kiitokset KäPa-faneille! Teillä on todella iso sydän."

KäPan johtokunta


 

Käpylän Pallon johtokunta kiittää KäPa-yhteisöä päättyneestä futisvuodesta sekä toivottaa kaikille seuran toimijoille rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2021!

Dataline Sport | Molentum Oy