Käpylän pallo

Kiitos KäPan vapaaehtoiset! Osa 3/4

14.12.2020
Käpa

Käpylän Pallo julkaisee joulukuussa neljässä osassa "Kiitos KäPan vapaaehtoiset!" -juttusarjaa, jossa seuran valmentajat ja muut toimijat nostavat esiin tärkeää työtä tekeviä vapaaehtoisia. KäPassa toimivien vapaaehtoisten panos on korvaamatonta joukkueiden arjen toiminnassa. 



Sampo ja Christina Niskanen, 07 United

"Joukkueissa, joissa olen valmentanut, on ollut paljon hyviä vapaaehtoistoimijoita. Kun mietin, ketkä heistä ansaitsisivat ehdottomasti maininnan, mieleeni tulee ensimmäisenä perhe Niskanen eli Sampo ja Christina. Molemmat ovat olleet vuosien ajan 07 Unitedin taustalla ja tehneet paljon valmennusta ja joukkuetta auttavaa työtä joukkueenjohtajana, huoltajana ja varustevastaavana. Ihmiset punnitaan silloin, kun asiat eivät mene kovin hyvin. Kun 07 Unitedin edellinen joukkueenjohtaja joutui valitettavasti luopumaan tehtävästään kesken viime kauden, kysyin Sampolta, ottaisiko hän vastaan joukkueenjohtajan tehtävän. Sampo sanoi hetkeäkään epäröimättä olevansa käytettävissä. Hän hoiti loppukauden hyvin ja on jatkanut tällä kaudella. Kiitos hienosta työstä vaikeassa tilanteessa!"

– Aleksi Piirainen, 07 Unitedin viime kauden vastuuvalmentaja



Hannele Agourram, 07 AC:n joukkueenjohtaja

"Hannele on hoitanut 07 Arsenalin, 07 AC Blackin ja 07 AC:n joukkueenjohtajan tehtävää menestyksekkäästi. Hannele pitää huolen, että joukkueen toimintatavat ja tilit ovat moitteettomassa kunnossa ja siten varmistaa valmennukselle ja pelaajille toimivan arjen. Vanhemmat antavat vuodesta toiseen hänelle kiittävää palautetta."

– Ilari Lintukangas ja Timo Niemelä, 07 AC:n valmentajat



Jukka Viljamaa, 04 Unitedin entinen joukkueenjohtaja

"Jukan joukkueessa pelaajat ja valmentajat pystyivät aina keskittymään olennaiseen eli pelaamiseen ja valmentamiseen. Mieleen on jäänyt hyvin Jukan tuuletukset esimerkiksi ensimmäisen Hesa Cup -voiton jälkeen tai ulkomaan turnauksissa tulleiden viime hetken voittomaalien jälkeen. Muuten rauhallisesta miehestä kuoriutui intohimoinen futismies otteluiden aikana.Jukka on tehnyt kullanarvoista työtä seurassa todella monen vuoden ajan. Siitä iso kiitos Jukalle!"

– J-P Savolainen, 04 Unitedin entinen vastuuvalmentaja



Viimeinen osa julkaistaan maanantaina 21.12.