Käpylän pallo

Kiitos KäPan vapaaehtoiset! Osa 2/4

01.12.2020
Käpa

Käpylän Pallo julkaisee joulukuussa neljässä osassa "Kiitos KäPan vapaaehtoiset!" -juttusarjaa, jossa seuran valmentajat ja muut toimijat nostavat esiin tärkeää työtä tekeviä vapaaehtoisia. Poikkeuksellisen koronavuoden aikana sitoutuneiden vapaaehtoisten merkitys on ollut entistäkin suurempi. Moni seuran toimija on tehnyt vuosien ajan tärkeää työtä KäPan eri joukkueiden taustalla.
 



Marjo Ylipelkonen, joukkueenjohtaja (09 United)

"Marjoa parempaa joukkueenjohtajaa on vaikea saada. Hän pitää vanhemmat jatkuvasti ajan tasalla joukkueen ajankohtaisista asioista ja hoitaa kaikki muutkin joukkueenjohtajan tehtävät laadukkaasti. Jos Marjoa pyytää hoitamaan jonkin asian, niin voi olla varma, että se hoituu."

–Lari Lummepuro, 09 United -joukkueen vastuuvalmentaja
 



Janne Huhtamäki, joukkueenjohtaja (A-juniorit)

"Huhtamäen Janne on antanut jo pitkään valtavan panoksen KäPan toiminnassa. Janne on erinomainen jojo, joka jokaisella joukkueella tulisi olla."

–Reijo Linna, A-junioreiden vastuuvalmentaja
 



Ette Sjöstedt-Nurmi, joukkueenjohtaja (06 United)

"Monista hienoista ehdokkaista haluan nostaa esiin Etten esimerkin pitkäjänteisestä ja huolehtivasta duunista seuran eteen. On ollut hienoa tutustua Etten perheeseen ja nähdä supersitoutumista. Haasteita on luonnollisesti ollut, mutta aina karikot on hoidettu niin kuin tähän hommaan kuuluu. Jojon tärkeitä ominaisuuksia ovat ennalta reagointi ja seurauskollisuus – Ettelle kiitokset panoksesta KäPassa!"

–Ilkka Rantanen, toiminnanjohtaja
 



Petri Vanhala, KäPan puheenjohtaja

"Petellä on iso KäPa-sydän. Hän välittää seurasta ja sen toimijoista ja tekee KäPan eteen todella paljon näkymätöntä duunia. Petellä on aina aikaa kuunnella muita KäPa-ihmisiä ja hän tsemppaa muuta porukka viikosta toiseen, satoi tai paistoi."

–Erkko Meri, johtokunnan jäsen
 



Seuraava osa julkaistaan maanantaina 14.12.


#KäPa #Kasvattajaseura #Vuodesta1956 #KäpaYhteisö