Käpylän pallo

Kiitos KäPan vapaaehtoiset! Osa 1/4

30.11.2020
Käpa

Käpylän Pallo julkaisee joulukuussa neljässä osassa "Kiitos KäPan vapaaehtoiset!" -juttusarjaa, jossa seuran valmentajat ja muut toimijat nostavat esiin tärkeää työtä tekeviä vapaaehtoisia. Joukkueenjohtajat, huoltajat ja muut vapaaehtoiset ovat korvaamattoman tärkeä osa KäPan toimintaa. Kulunut vuosi on ollut poikkeuksellinen myös KäPassa ja vuoden lopuksi onkin hyvä muistaa arjen tärkeitä ihmisiä.
 



Henna Huhtamäki, joukkueenjohtaja (BSM)

"Henna tuntee Käpylän Pallon läpikotaisin ja on ollut mukana usean joukkueen tarinassa eri taustarooleissa. Joukkueenjohtajana Henna on luotettava ja täsmällinen, aina valmiina ottamaan selvää asioista, eikä minkään tehtävän hoitamista tarvitse kysyä kahta kertaa, jos kertaakaan. Monesti Henna on asialla jo ennen kuin itse ehtii asiaa edes miettiä. Joukkueessa on helppo toimia valmentajana, kun voi luottaa joukkueenjohtajan tukeen, harkintakykyyn ja tapaan hoitaa asioita. Iso kunnioitus sille työlle mitä Henna ja koko taustatiimi tekee B-junioreissa pelaajien, joukkueen ja koko seuran eteen."

-Miika Nuutinen, BSM-joukkueen päävalmentaja
 



Mikko Saastamoinen, joukkueenjohtaja (U16/B)

"Mikko on toiminut joukkueenjohtajana lukuisia vuosia niin AC-, City- kuin nyt B-joukkueessa. Mikko laittaa hommat toimimaan ja hoitaa joukkueille mahtavat sponsorit. Mikko on erittäin pidetty ja aikaansaava jojo. Hän on ehdottomasti kunniamaininnan arvoinen."

-Ilari Lintukangas, U16-joukkueen huoltaja ja 07 AC:n päävalmentaja
 



Juha Maliniemi, valmentaja (0607 AC Grey)

"Juha toimi isävalmentajana edesmenneessä 0607 AC Greyssä. Hän oli todella aktiivinen ja innokas. Juha kuskasi pelaajia peleihin ja peleistä, hän haki kotoa ja vei kotiin."

-Roope Pulkkinen, 0607 AC Greyn entinen valmentaja, junioripäällikkö (U3–U6)
 


Seuraava osa julkaistaan maanantaina 7.12.