Käpylän Pallo aloittaa henkilökohtaisen etävalmennuksen 1. huhtikuuta 2020

31.03.2020

Käpylän Pallon valmentajat ovat suunnitelleet huhtikuulle etävalmennuskokonaisuuden. Valmennuksen tarkoituksena on tukea pelaajan henkilökohtaista kehittymistä myös silloin, kun ohjattu joukkuetoiminta on kesken.

Etävalmennus on suunniteltu kaikille seuran 2009–2005-syntyneille pelaajille. A- ja B-junioreille sekä 2010-syntyneille ja nuoremmille on omat valmennuskokonaisuudet. Nuorempien ikäluokkien etävalmennuksesta vastaa seuran valmennuspäällikkö Jesse Martin, joka tiedottaa asiasta erikseen. Kaikki pelaajat voivat kuitenkin hyödyntää etävalmennukseen sisältyviä malliharjoitteita ja -videoita sekä muita tehtäviä.

Etävalmennuspaketti sisältää seuraavat asiat:
* Viikoittain vaihtuva harjoitteluohjelma sekä kuvatut mallisuoritukset.
* Mahdollisuus saada valmentajalta henkilökohtaista palautetta joka viikko.
* Valmennuspäällikkö Jesse Martinin henkisen valmennuksen tehtävät kaikille seuran pelaajille.
* Valmennuspäällikkö J-P Savolaisen etäkoulutus kaikille seuran valmentajille.
* Pelaajan ikävaihe huomioon ottaen laaditut pelaaja-analyysitehtävät.

Etävalmennuksen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa seuran nimeämä etävalmennusryhmä.
 


Etävalmennusta koskevat ohjeet löytyvät tästä linkistä. Ohjeisiin kannattaa tutustua tarkasti. Huhtikuun ensimmäisen viikon harjoitusohjelma ja linkit videoituihin malliharjoitteisiin lähetetään viimeistään 31.3. vanhemmille sähköpostitse.


KäPan johtokunta on päättänyt, että joukkueilta peritään huhtikuulta etävalmennusmaksu, jonka suuruudessa on huomioitu joukkueen ikäluokka ja toiminta. Maksun suuruus on 20–70 euroa per pelaaja joukkueesta riippuen. Seuran etävalmennusmaksu korvaa joukkueen huhtikuun toimintamaksun. Toiminnanjohtaja Ilkka Rantanen on jokaisen joukkueen joukkueenjohtajaan vielä yhteydessä tämän viikon aikana. Etävalmennuslasku laskutetaan huhtikuun puoleenväliin mennessä.


 

Ystävällisin terveisin,
Käpylän Pallon johtokunta

Dataline Sport | Molentum Oy