Käpylän pallo

KäPa saavutti Palloliiton Laatujärjestelmässä tason 4

02.12.2020
Käpa

’’Suomen Palloliitto onnittelee systemaattisesta seuran kehittämisestä, jonka tuloksena Käpylän Pallo ry saavutti tänään (1.12.2020) Laatujärjestelmän Tason 4. Laatujärjestelmän kahdella ylimmällä tasolla (4 ja 5) on nyt KäPa:n lisäksi 11 seuraa ja yhteensä seuroja Laatujärjestelmässä on tällä hetkellä 194.’’  –Henri Alho, kehityspäällikkö, Suomen Palloliitto.

Seurojen laatujärjestelmällä kehitetään kokonaisvaltaisesti seurojen toimintaa ja se on ensisijaisesti seuran kehittämisen väline. Kokonaisvaltaisen kehittämisen tavoitteena on tukea seuroja pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen toimintaan, jonka pohjana on vahva seuraidentiteetti ja seuran jäsenistön laajasti hyväksymä toimintamalli.

Laatujärjestelmä tukee seuran kehittämistä kolmella osa-alueella (urheilutoiminta, johtaminen ja viestintä/markkinointi) ja viidellä eri tasolla. Tasojen kriteerien vaativuus kasvaa alkaen tasolta 1 ja päättyen tasolle 5.

’’Tämä on hieno saavutus KäPa:lle ja sen koko organisaatiolle. Tukeva selkänoja myös sille, että olemme tehneet oikeita asioita sinnikkäästi ja tavoitteellisesti. Hallituksen tuki operatiiviselle toiminnalle on ollut ja on erittäin tärkeää laadukkaalle toiminnalle. Kiitokset kaikille.’’  –Ile Rantanen, toiminnanjohtaja, Käpylän Pallo.

 

Lue lisää:
https://www.seuraohjelma.fi/seuranhallinto/seurajohtaminen/laatujarjestelma