KäPa-koutsit esittäytyvät: Oliver Pannell

KäPa-koutsit esittäytyvät: Oliver Pannell

03.10.2020

26-vuotias maalivahtivalmentaja Oliver Pannell kuuluu KäPan uusimpiin vahvistuksiin. Vuonna 2019 seurassa aloittanut englantilainen Oliver on tuonut KäPaan valtavasti uutta osaamista.

Oliver pelasi juniorina Englannissa Notts Countyssa sekä Lincoln Cityssä. Opiskellessaan Atlantassa Yhdysvalloissa hän edusti Clayton Staten yliopistojoukkuetta ja Georgia Revolutionia. ”Ollie” aloitti valmentamisen Georgia Rushin junioreissa Yhdysvalloissa. Lisäksi hän on toiminut valmentajana perinteisessä englantilaisessa Wolverhampton Wanderersissa, jossa roolina oli NA Academy Foundation Phase Coach.

Oliver on ylpeä ja iloinen siitä, että hän työskentelee tällä hetkellä KäPassa.

”Olen saanut fantastisen mahdollisuuden toimia KäPassa. Saan työskennellä päivittäin maalivahtien kanssa ja tehdä yhteistyötä joukkueiden valmentajien kanssa, mikä antaa hienon mahdollisuuden kehittää maalivahtivalmennusta koko seurassa”, Oliver iloitsee.

Jo ensimmäisenä päivänä, kun tapasin KäPan ihmisiä, tunsin, että olen kotona. Seuran toimijat ovat luottaneet minuun ja antaneet tukensa. KäPassa pelaajilla ja valmentajilla on intohimoa kehittyä.

Oliverin mielestä parasta valmentamisessa on tukea pelaajien kehittymistä – ei ainoastaan pelaajina, vaan myös ihmisinä.

Nautin siitä, että pelaajat ovat erilaisia persoonia. Se tuo valmentamiseen oman haasteensa. Pelaajia yhdistää se, että heillä on samanlaisia tavoitteita ja he toimivat joukkueena”, Oliver jatkaa.

Vuoden verran KäPassa toiminut ”Ollie” kuvailee käpyläläisseuraa yhteisöksi, jossa pelaajia ja valmentajia tuetaan kokonaisvaltaisesti.

KäPa on paljon avoimia, motivoituneita ja eteenpäin pyrkiviä pelaajia, valmentajia ja muita toimijoita.”

Mikä on Oliverin toistaiseksi paras KäPa-muisto?

Pääsin viime kesänä ensimmäistä kertaa Helsinki Cupiin, kun olin turnauksessa mukana 2010-syntyneiden United-joukkueen sekä ”Muhiksen” ja muiden valmentajien kanssa. Se oli mahtava kokemus ja odotan jo innolla ensi vuoden turnausta!

Lopuksi Oliver kertoo vielä hetkestä, jota hän muistelee vieläkin lämmöllä.

Vuonna 2008 pelasin kouluni 13-vuotiaiden joukkueessa valtakunnallisissa mestaruuskisoissa Englannissa. Kyseessä oli valtava turnaus, jossa oli mukana satoja joukkueita ympäri maata. Silloin se oli yksi Englannin suurimpia turnauksia. Voitimme kyseisen kilpailun. Muistan tämän saavutuksen ikuisesti!

#KäPa #KäpaYhteisö #KäpaKoutsit #Kasvattajaseura 

Dataline Sport | Molentum Oy