KäPa-kasvatit muistelevat, osa 4: Juri Kinnunen

KäPa-kasvatit muistelevat, osa 4: Juri Kinnunen

22.03.2020

KäPa-kasvatit muistelevat, osa 4: Juri Kinnunen

"Olin 2-vuotias, kun aloin pyörimään KäPan treeneissä. Isäni Rane Kinnunen valmensi pari vuotta vanhempia. Pelasin KäPassa 14-vuotiaaksi asti.

Parhaat muistot KäPasta ovat kyllä koko se aika, kun sain olla osa seuraa. Muistan kaikki turnaukset. Hesacupit olivat parhaimpia hetkiä. Olimme yhdessä Hesacup-turnauksessa intiaaneja ja isäni oli päällikkö. Se oli tosi hauska kesä.

KäPa on antanut minulle melkein kaiken. Koulu- ja pelikaverit olivat samoja. Koko mun perhe on ollut ja on osa Käpylän Palloa. Mun parhaat kaverit ovat edelleen KäPasta – niiltä ajoilta, kun pyörimme Sampsantien hiekkakentällä ja otimme ensimmäisiä kosketuksia palloon. Ilman KäPaa en olisi varmasti tällainen ihminen. Olen kiitollinen, että sain olla juniorivuodet KäPassa.

KäPa on perinteikäs seura ja ihmisiä sitova elämäntapa monelle. Ennen seurasta ei tullut hirveästi pelaajia, mutta nyt sieltä lähdetään jo nuorena ulkomaille. Se on todella upeaa! Muistan, kun olin yksi kesä katsomassa Hesa Cupia ja näin 97-syntyneiden pelaavan. He olivat paljon parempia, jos vertaan omaan ikäluokkaani. Se kertoo, että seura on mennyt paljon eteenpäin.

Tässä vaikeassa tilanteessa täytyy pitää maltti ja keksiä puuhaa. Paras puuha on leikkiä pallolla. Kun uskoo itseensä, kaikki on mahdollista. Kova työ palkitaan aina – tosissaan, mutta hymy huulilla!"
 

Juri Kinnunen, 30, on pelannut yli 200 ottelua Veikkausliigassa ja Ykkösessä. Tällä hetkellä hän edustaa KPV:tä. Kinnusen isä Rane tunnettiin KäPassa todellisena seuralegendana, Zorrona. Jurin pikkuveli Lari pelaa KäPan edustusjoukkueessa.

Kuva: Juri Kinnunen TPS:n paidassa Turun derbyssä vuonna 2018 (Tiina Pirilän kuva)

Dataline Sport | Molentum Oy