KäPa-kasvatit muistelevat, osa 1: Onni Valakari

KäPa-kasvatit muistelevat, osa 1: Onni Valakari

16.03.2020

Näissä poikkeusoloissa on hyvä pysähtyä hetkeksi, ja katsella myös taaksepäin. Tulemme julkaisemaan KäPa-kasvatit muistelevat -juttusarjan, jossa Käpylän Pallon kasvatit muistelevat omia KäPa-aikojaan, ja lähettävät terveisiä nykyjunnuille. Ensimmäisenä vuorossa Kyproksen pääsarjassa pelaava Onni Valakari.

KäPa-kasvatit muistelevat, osa 1: Onni Valakari

”Minulla on KäPasta paljon hyviä muistoja. Koin KäPan olevan minulle toinen perhe ja koti, jossa koin turvallisuutta. KäPassa oli ja on edelleen paljon mukavia ja ammattitaitoisia ihmisiä.

Tulin KäPaan vuonna 2007, kun muutimme perheen kanssa takaisin Suomeen. Muutimme Seinäjoelle vuonna 2013 eli olin KäPassa ikävuodet 8-14.

Vaikka kilpailullisuus oli omassa ikäluokassa kovaa, KäPa oli turvallinen ja mukava yhteisö. Se antoi pohjaa uralleni. Pelasimme kovia ja tasaisia pelejä muita jengejä vastaan. KäPalla oli ammattitaito ja olosuhteet aina kunnossa. Se on varmasti antanut pohjaa, kun pystyi treenaamaan kesäisin ja talvisin paljon ja laadukkaasti.

Nauttikaa jokaisesta päivästä, kun saatte olla osa KäPa-perhettä. Nyt, kun seuratoiminta on keskeytetty maailman tilanteen takia, sitä osaa varmasti arvostaa paremmin yhteisöllisyyttä, jota KäPa tarjoaa. Ehkä tärkein asia, mitä haluan sanoa, on: Nauttikaa matkasta - se on tärkein!”Onni Valakari, 20, pelaa ammattilaisena Kyproksen pääsarjassa. Hänet valittiin vuonna 2019 vuoden U21-pelaajaksi Palloliiton Captain’s Ball -gaalassa.

Kuva: Onni Valakari KäPan paidassa Helsinki Cupissa. (Jussi Eskola)

Dataline Sport | Molentum Oy