Ilmoittautuminen elokuun Liikuntaleirille, Maalivahtileirille ja Futiskouluun on auki!

Ilmoittautuminen elokuun Liikuntaleirille, Maalivahtileirille ja Futiskouluun on auki!

15.05.2020
Liikuntaleiri 3.­–7.8.2020

Liikuntaleiri on suunnattu kaikille 2007–2015-syntyneille lapsille! Leiripäivät alkavat yhteisesti klo 9.00 leirivastaavan aamunavauksella, jonka jälkeen leiriläiset jaetaan omiin ryhmiinsä. Päivät leirillä päätetään klo 16.00 leirivastaavan ohjaamalla yhteisleikillä. Työkiireitänne helpottaaksemme lapsen voi tuoda jo klo 8.15 ja hakea vasta klo 16.30 mennessä.

Leiriviikon hinta on 99 euroa, joka sisältää ohjatun viikon lisäksi kaikki pelivälineet, liikuntatilat (myös sadepäivinä), lämpimän lounaan sekä leirin t-paidan tai collegen. Kaikki leiriläiset on vakuutettu.

Leirien ohjelmaan kuuluu sporttisia pelejä ja leikkejä innostavassa ilmapiirissä. Leiriläiset jaetaan ikäryhmiin, jotka viikon aikana liikkuvat kokeneiden ja asiantuntevien ohjaajien johdolla. Lajivalikoimaamme kuuluu mm. sählyä, ultimatea, jalkapalloa, käsipalloa, futispesistä, yleisurheilua ja tottakai lasten jokakesäistä suosikkia yukigassenia. Tämä lisäksi, leiri loppuu aina olympialaisiin, jolloin lapset jaetaan joukkueisiin ja kilpailemme toisiamme vastaan erilaisissa lajeissa. Kaiken kaikkiaan viikon aikana ehdimme pelaamaan ja tutustumaan moneen eri lajiin sekä leikkimään monia eri leikkejä!

Tavoitteemme on edistää lasten liikunnallista kasvatusta. Kaiken toimintamme lähtökohta on tukea jokaisen lapsen liikunnallisuutta ja kannustaa tutustumaan eri lajeihin turvallisessa ympäristössä.

Ilmoittaudu mukaan:
Liikuntaleiri 3.–7.8.2020

 

Futiskoulu 4.­–6.8.2020

Käpylän Pallo järjestää jo perinteiseksi muodostuneen Futiskoulun 2012­–2017-syntyneille aloitteleville futareille KäPa Campuksella elokuussa 2020. Futiskoulut ajoittuu elokuun ensimmäiselle viikoille, tiistai­–torstai-illoille.

On lapsi sitten jalkapalloharrastusta aloittava, harrastuksesta kiinnostunut tai muuten vaan kokeilunhaluinen, niin kaikki ovat tervetulleita lähtötasoon katsomatta. Futiskoulun tavoitteena on tutustuttaa lapset lajiin, ja suorittamaan erilaisia ratoja, leikkimään leikkejä, sekä pelailemaan.

Futiskoulun osallistujalle annamme omalla nimellä sekä numerolla varustetun KäPa-paidan, KäPa-jalkapallon, juomapullon sekä diplomin suoritetusta futiskoulusta. Futiskoulun hinta on 69€.

Ohjaajina futiskoulussa toimivat KäPan koulutetut valmentajat, ja lapset pääsevät liikkumaan kannustavassa, organisoidussa ja turvallisessa ympäristössä.

Varustuksena säänmukainen liikunnallinen vaatetus sekä lenkkikengät/jalkapallokengät.

Ilmoittaudu mukaan:
Futiskoulu 4.–6.8.2020

 

Maalivahtileiri 3.­–6.8.2020

Maalivahtileiri on suunnattu kaikille 2008–2013-syntyneille maalivahdeille sekä maalivahtipelaamisesta kiinnostuneille seuran omille sekä seuran ulkopuolisille pelaajille. Tarkoitus on tarjota motivoituneille maalivahtilupauksille harjoittelumahdollisuus, jossa kehitetään niitä taitoja, joita nykypäivän maalivahti tarvitsee. 

Leirin aikana tullaan harjoittelemaan seuraavia asioita: 

  • Maalivahdin perustorjuntatekniikat.
  • Koordinaatio (laji- ja liiketaidot).
  • Pelipaikkakohtainen havainnointi.
  • Maalivahdin teknistaktinen pelaaminen osana joukkuetta (esim. edun antaminen syöttämällä/houkuttelu kuljettamalla jne.).

Leiri tulee toimimaan osana United-leiriä, ja maalivahdit osallistuvat myös leiripäivän aikana järjestettäviin peleihin, joissa opittuja taitoja ja tekniikoita pääse soveltamaan itse pelissä. Päivät alkavat klo 10.00 ja päättyvät klo 14.00. Ravitseva lounas sekä leiripaita sisältyvät leirin hintaan.

Valmentajana leirin aikana toimii Käpylän Pallon maalivahtivalmentaja Oliver Pannell. Oliver on pelannut juniorina Lincolnin akatemiassa sekä opiskellut ja pelannut USA:ssa. Lisäksi hän on toiminut opintojensa jälkeen päätoimisena maalivahtivalmentajana (mm. Wolverhamptonin akatemiassa). Oliver on suorittanut Englannissa FA Level 2 koulutuksen, joka vastaa UEFA C-tutkintoa. 

Ilmoittaudu mukaan:
Maalivahtileiri 3.–6.8.2020
Dataline Sport | Molentum Oy