ILMOITTAUDU MUKAAN KESÄN 2020 LEIREILLE JA FUTISKOULUUN!

ILMOITTAUDU MUKAAN KESÄN 2020 LEIREILLE JA FUTISKOULUUN!

26.02.2020

Käpylän Pallon Liikuntaleirit on suunnattu kaikille 5­–13-vuotiaille!
Edistyneimmille futaajille KäPa tarjoaa Maalivahtileirejä sekä United-valmentajien vetämiä United-leirejä.
Nuoremmille innokkaille futareille suosittelemme kolmen päivän Futiskoulua.

Paikkana leireille ja kouluille toimii KäPan uudistuva valmennuskeskus, KäPa Campus.
 

Leirien tausta ja tavoitteet

Käpylän Pallo ry on järjestänyt lapsille ja nuorille suunnattuja liikuntaleirejä jo vuodesta 2008 alkaen, ja viime vuonna leireille osallistui lähes 300 lasta. Liikuntaleirien menestys perustuu asiantuntevien ohjaajien ja monipuolisen ohjelman lisäksi pitkäjänteiseen yhteistyöhön sekä leiriläisten että vanhempien kanssa. Erityisen tärkeää meille on säilyttää hyvä ja luotettava maineemme hauskojen ja turvallisten lasten liikuntaleirien järjestäjänä.Tiedämme kokemuksesta, mitä hyvä, hauska, innostava ja turvallinen leiriohjelma vaatii.


 

Liikuntaleirit kesä- ja elokuu 2020

Liikuntaleiri on suunnattu kaikille 2007–2015-syntyneille lapsille! Leiripäivät alkavat yhteisesti klo 9.00 leirivastaavan aamunavauksella, jonka jälkeen leiriläiset jaetaan omiin ryhmiinsä. Päivät leirillä päätetään klo 16.00 leirivastaavan ohjaamalla yhteisleikillä. Työkiireitänne helpottaaksemme lapsen voi tuoda jo klo 8.15 ja hakea vasta klo 16.30 mennessä.

Leiriviikon hinta on 99 euroa (180€/2vko), joka sisältää ohjatun viikon lisäksi kaikki pelivälineet, liikuntatilat (myös sadepäivinä), lämpimän lounaan sekä leirin t-paidan tai collegen. Kaikki leiriläiset on vakuutettu.

Leirien ohjelmaan kuuluu sporttisia pelejä ja leikkejä innostavassa ilmapiirissä. Leiriläiset jaetaan ikäryhmiin, jotka viikon aikana liikkuvat kokeneiden ja asiantuntevien ohjaajien johdolla. Lajivalikoimaamme kuuluu mm. sählyä, ultimatea, jalkapalloa, käsipalloa, futispesistä, yleisurheilua ja tottakai lasten jokakesäistä suosikkia yukigassenia. Tämä lisäksi, leiri loppuu aina olympialaisiin, jolloin lapset jaetaan joukkueisiin ja kilpailemme toisiamme vastaan erilaisissa lajeissa. Kaiken kaikkiaan viikon aikana ehdimme pelaamaan ja tutustumaan moneen eri lajiin sekä leikkimään monia eri leikkejä!

Tavoitteemme on edistää lasten liikunnallista kasvatusta. Kaiken toimintamme lähtökohta on tukea jokaisen lapsen liikunnallisuutta ja kannustaa tutustumaan eri lajeihin turvallisessa ympäristössä.
 

Ilmoittaudu mukaan valitsemalla sopiva ajankohta:

Liikuntaleiri 1.–5.6.2020
Liikuntaleiri 8.–12.6.2020
Liikuntaleirit 1.–5.6. & 8.–12.6.2020

Liikuntaleiri 3.–7.8.2020 - ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin

Muista ilmoittaa mahdollisista erityisruokavalioista, allergioista ja muista lisätiedoista kohdassa: Lisää viesti järjestäjälle.
Kaikissa asioissa voi olla myös yhteydessä: info@kapylanpallo.fi


 

United-leiri 1.–4.6. & 8.–11.6.2020

Edistyneimmille futaajille Käpylän Pallo tarjoaa United-valmentajien vetämiä United-leirejä. United-leirit ovat tarkoitettu vuosina 2009–2013 syntyneiden edistyneille pelaajille. Leirille voi liittyä myös muiden seurojen pelaajia. 

United-leireillä pääpaino on jalkapallon harjoittelussa ja pelaamisessa. Leirin aikana harjoitellaan niin koordinatiivisia valmiuksia, teknis-taktisia jalkapallotoimintoja kuin myös motorisia laji- ja liiketaitoja. Kaikki treenit ovat suunniteltuja seuran ammattivalmentajien toimesta. Lisäksi leirillä tullaa pelaamaan paljon lasten ikään ja kehitysvaiheeseen sopivia pelimuotoja niin, että kaikki saavat kokea pätevyyden tunnetta, yhteenkuuluvuutta ja autonomiaa. United-leirit pitävät sisällään myös maalivahtivalmennuksen, josta vastaa Wolverhamptonin akatemiassakin työskennellyt seuran maalivahtivalmentaja (Oliver Pannell).

Päivän rakenne United-leireillä on seuraavanlainen:

Klo 10.00 Toivotetaan pelaajat tervetulleeksi leirille ja kerrotaan päivän oppimistavoitteet.
Klo 10.10–11.30 1.harjoitus (Ohittaminen ja teemaan sopivat harjoitteet sekä pienpelit).
Klo 11.30–12.10  Lounas (sisältyy leirihintaan) ja vapaata pelailua.
Klo 12.30–14.00 2.harjoitus (Kuljettaminen ja teemaan sopivat pelit turnausmuotoisesti).
 

Ilmoittaudu mukaan valitsemalla sopiva ajankohta:

United-leiri 1.–4.6.2020
United-leiri 8.–11.6.2020
United-leirit 1.–4.6. & 8.–11.6.2020


Muista ilmoittaa mahdollisista erityisruokavalioista, allergioista ja muista lisätiedoista kohdassa: Lisää viesti järjestäjälle.
Kaikissa asioissa voi olla myös yhteydessä: info@kapylanpallo.fi

United-leireistä vastaavat seuran ammattivalmentajat Jesse Martin, JP Savolainen  ja Mohaiman ”Muhis” Abdilamir.


 

Maalivahtileirit kesä- ja elokuu 2020

United-leirin ohella järjestetään maalivahtileiri, joka on suunnattu kaikille maalivahdeille sekä maalivahtipelaamisesta kiinnostuneille seuran omille sekä seuran ulkopuolisille pelaajille. Tarkoitus on tarjota motivoituneille maalivahtilupauksille harjoittelumahdollisuus, jossa kehitetään niitä taitoja, joita nykypäivän maalivahti tarvitsee. 

Leirin aikana tullaan harjoittelemaan seuraavia asioita: 

  • Maalivahdin perustorjuntatekniikat.
  • Koordinaatio (laji- ja liiketaidot).
  • Pelipaikkakohtainen havainnointi.
  • Maalivahdin teknistaktinen pelaaminen osana joukkuetta (esim. edun antaminen syöttämällä/houkuttelu kuljettamalla jne.).

Leiri tulee toimimaan osana United-leiriä ja maalivahdit osallistuvat myös leiripäivän aikana järjestettäviin peleihin, joissa opittuja taitoja ja tekniikoita pääse soveltamaan itse pelissä. Päivät alkavat klo 10.00 ja päättyvät klo 14.00, lounas sisältyy leirihintaan.
 

Ilmoittaudu mukaan valitsemalla sopiva ajankohta:

Maalivahtileiri 1.–4.6.2020
Maalivahtileiri 8.–11.6.2020
Maalivahtileiri 1.–4.6. &  8.–11.6.2020

Maalivahtileiri 3.–6.8.2020 - ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin

Muista ilmoittaa mahdollisista erityisruokavalioista, allergioista ja muista lisätiedoista kohdassa: Lisää viesti järjestäjälle.
Kaikissa asioissa voi olla myös yhteydessä: info@kapylanpallo.fi

Maalivahtivalmentajana toimii leirin aikana Käpylän Pallon maalivahtivalmentaja Oliver Pannell.

 

Dataline Sport | Molentum Oy