Käpylän Pallon valmentajat esittäytyvät, osa 1: Mohaiman ”Muhis” Abdilamir

Käpylän Pallon valmentajat esittäytyvät, osa 1: Mohaiman ”Muhis” Abdilamir

02.09.2019

Käpylän Pallon valmentajat esittäytyvät, osa 1: Mohaiman ”Muhis” Abdilamir

28-vuotias Mohaiman Abdilamir on valmentanut KäPassa jo vuodesta 2014. Muhis-lempinimellä tunnettu iloinen valmentaja on toiminut KäPassa niin AC-, City- kuin United -joukkueissa.

Tällä hetkellä Abdilamir valmentaa 2010-syntyneiden United -joukkuetta sekä toimii 2013-syntyneiden ikäluokkavastaavana. Hän on suorittanut Palloliiton UEFA C-valmentajakoulutuksen sekä Ekkono Online-kurssin. Koulutukseltaan Abdilamir on merkonomi.

”Olen onnekas kaveri, että pääsen työskentelemään KäPan kaltaisessa seurassa, jossa ammattimaisuus ja aktiivisuus korostuvat. Tässä seurassa on paljon intohimoisia valmentajia, jotka tekevät joka päivä töitä kehittääkseen pelaajiaan ja itseään. Tällaisessa ympäristössä haluan myös itse panostaa ja tehdä asiat mahdollisimman hyvin”, hän kertoo.

Yli viisi vuotta KäPassa toimineen juniorivalmentajan mukaan valmentamisessa palkitsevinta on nähdä onnistumisen ilo ja pelaajien kehitys vuosien varrella. Vuorovaikutustaidot ovat todella tärkeä osa valmentamista.

”Haluan olla reilu ja lasta kunnioittava, mutta samaan aikaan myös vaativa”, Abdilamir sanoo ja jatkaa: ”Pidän vahvuuksinani lasten innostamista ja mukaan heittäytymistä.”

Juniorina muun muassa Ilveksessä ja TPV:ssä pelannut valmentaja on viihtynyt KäPassa erinomaisesti.

”KäPa on seurana kasvattaja ja elämän opettaja.”

Dataline Sport | Molentum Oy