KäPa 2011 United perustetaan syksyllä 2019

KäPa 2011 United perustetaan syksyllä 2019

13.08.2019

Käpylän Pallo perustaa uuden United joukkueen syksyllä 2019! Try outit joukkueeseen tullan pitämään 15.syyskuuta klo 10-13 Kumpulan valmennuskeskuksessa. Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu alla olevalla linkillä:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgxZyLUgNhFpRq_yuJGv-CRi8jRXtNiriFmwiNWAe5OW1gXw/viewform?usp=sf_link

Lisätiedot tapahtuman aikataluista lähetetään ilmoittautuneille ja muissa kysymksissä voi olla yhteydessä seuran valmennuspäällikköön: 
Jesse.martin@kapylanpallo.fi
0443736285

 

Käpylän Pallo perustaa United joukkueen 2011-syntyneille pelureille! 

 

UNITED joukkueet = Ovat ikäluokan edustusjoukkueita, joihin pelaajat nimetään kahdeksannen ikävuoden syksyn TRY OUTTIEN  perusteella yhdessä valmennuksen ja valmennuspäällikön toimesta. United joukkueet pyrkivät kilpailullisesti mahdollisimman korkealle niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Konseptin tarkoitus on tarjota huippupelaajakehitykseen suuntautuva pelaajapolku tavoitteellisille ja jalkapalloammattilaisuutta tavoitteleville pelaajille. Joukkueessa toimii seuran nimittämä ammattivalmennus sekä toiminta on hyvin suunnitelmallista ja pelaajien kehittymistä seurataan sekä dokumentoidaan läpi vuositason. United joukkueet osallistuvat lisäksi Sami-Hyypiä akatemian toimintaan, jonka perusteella pelaajien kehittymistä pystytään vertailemaan niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin huippupelaajien standardeihin peilaten. Perheiltä ja pelaajilta edellytetään sitoutumista ja pitkäjänteistä suhtautumista harjoittelun tuomiin tuloksiin. 

 

Miten varmistamme pelaajakehityksen UNITED joukkueissa: 

1.Ammatillinen ja osaava valmennus, joilla on ymmärrys tuon ikä- ja kehitysvaiheen keskeisistä sisällöistä ja avainasioista 

2.Ikä- ja kehitysvaiheille suunnattu opetussuunnitelma pelin oppimiseen ja jalkapalloilijana kehittymiseen

3.Kilpailullinen arki ikävaiheeseen sopivalla ja luontevalla tavalla, jossa aina korkea yrittämisen taso

4.Riittävä haastetaso peleissä ja kilpailuissa niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin

 

Lue uutinen PDF-versiona

Dataline Sport | Molentum Oy