P07U

KäPa 07:n United- ja City-ryhmissä pelaa kaudella 2019-2020 yhteensä 33 pelaajaa. Joukkue harjoittelee ohjatusti 4-5 kertaa viikossa seuran ammattivalmentaja Aleksi Piiraisen (UEFA B) johdolla. Joukkueen valmennustiimissä on lisäksi Juuso Kotilainen, Jukka Vuolio sekä Sameer Besic. Urheilijana kehittyminen, tavoitteellisuus ja urheilullisuus korostuvat vahvasti toiminnassamme.
Kotimaan sarjojen ja pelien lisäksi joukkue osallistuu vuosittain muutamaan kovatasoiseen turnaukseen ulkomailla. Lisäksi joukkue on tiiviisti Sami Hyypiä Akatemian toiminnassa mukana.

United-ryhmä pelaa P13 Etelä-Liigaa

City-ryhmä pelaa P13 Kakkosta

KäPa 07 is a team for most advanced football players in 2007 age group at Käpylän Pallo.

Team practices 4-5 times a week on average and plays against top teams in Finland. Team also participates top international tournaments yearly.

We are a member of Sami Hyypiä Academy - Academy for developing top level football for young players aged 10-14.

AVOIMET HARJOITUKSET SYKSYLLÄ 2020!

UNITED-joukkueet ovat ikäluokan edustusjoukkueita, joihin pelaajat nimetään kahdeksannen ikävuoden syksyn TRY OUTTIEN perusteella yhdessä valmennuksen ja valmennuspäällikön toimesta. United-joukkueet pyrkivät kilpailullisesti mahdollisimman korkealle niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Konseptin tarkoitus on tarjota huippupelaajakehitykseen suuntautuva pelaajapolku tavoitteellisille ja jalkapalloammattilaisuutta tavoitteleville pelaajille.

Vanhemmat juniorit katsastavat pelaajia viikoilla 40 ja 41. Mukaan ilmoittaudutaan ottamalla yhteyttä joukkueen nykyiseen vastuuvalmentajaan (yhteystiedot alla).

2007 United, Aleksi Piirainen, aleksi.piirainen@kapylanpallo.fi, +358 50 917 2732

City-ryhmällä on avoimet harjoitukset myös viikoilla 40-41. Jos haluat mukaan City-joukkueen avoimiin harjoituksiin, ole yhteydessä Juuso Kotilaiseen.

Dataline Sport | Molentum Oy