Varusteet - Stadium

Stadium ja Käpylän Pallo tekevät yhteistyötä varustehankinnoissa!

Stadium on seuran virallinen varustetoimittaja, ja Nike seuran virallinen varustemerkki.

Stadium Team Sales toiminnan kautta on seuralla mahdollisuus tehdä seura- ja joukkuetilauksia helposti ja vaivattomasti sekä samalla kerätä bonusta seuran/joukkueiden tulevia varustehankintoja varten.

Stadium on yhteistyössä seuran kanssa tehnyt virallisen seuramalliston. Mallisto on esillä KäPa:n virallisella varustesivustolla: www.stadiumteamsales.fi/kapa  

Yhteinen varustus on joukkueen yhteishengen ja yhteenkuuluvuuden kannalta yksi olennainen tekijä. Joukkueen tulee määritellä itselleen ns. pelaajien perusvarustepaketti kaudelle eli mitä seuravarusteita jokaisella pelaajalla tulee olla. Nuorimmilla ikäluokilla ainakin pelivarustepaketti (pelipaita, shortsit ja pelisukat) ja harjoituspaita.
 

Stadium Team Sales varusteiden tilaaminen ja toimintaohjeet

Sovituskoot
Varusteet on hyvä sovittaa ennen tilaamista. Tilaa sovituskoot sähköpostitse osoitteesta teamsales.itakeskus@stadium.fi, ja ilmoita sovitettavat tuotteet ja koot. Kun saat vastauksen, niin nimelläsi/joukkueen tiedoilla on valmiina sovituskassi noudettavaksi Stadium Itiksestä. Seuramalliston tuotteita pääsee myös katsomaan ja sovittamaan Stadium Itis toimipisteessä.

Sovitusaika: Max 1 viikko
HUOM: sovituskoot palautettava hyvässä kunnossa ja puhtaina. Rikki mennyt/ likainen/ kadonnut tuote veloitetaan joukkueelta.  

Tilaaminen
Kaikki Team Sales tilaukset tulee tehdä käyttäen nettikauppaa tai tilauslomaketta. Valitettavasi emme ota tilauksia vastaan Stadium myymälässä.

Tilaukset toteutetaan joukkuetilauksina, joukkueen varustevastaava kerää joukkueen tilaukset yhteen ja toimii yhteyshenkilönä tilauksissa. Näin toimitusvarmuus pysyy, joukkueen varusteet pysyvät yhtenäisinä ja Stadium pystyy palvelemaan joukkueita paremmin.

Tilaukset teet kätevästi suoraan Teamsales nettikaupasta (www.stadiumteamsales.fi/kapa) lisäämällä tuotteita seuramallistosta ostoskoriin (vaatii rekisteröitymisen). Muista täyttää pelaajan koko nimi kenttään ”Nimi” ja painatettava Suku/Etunimi kenttään ”Nimikointi”. Rekisteröidyttyäsi voit luoda oman joukkueesi ja pelaajalistan, tällöin myös joukkuetilaukset hoituvat vaivattomasti. Tilaushistoriasi tallentuu myös tilillesi. Tarkemmat tilaus -ja rekisteröitymisohjeet löytyvät  seuramalliston ”kuinka tilata” välilehdeltä.

Tilauksen voi tehdä myös Excel tilauslomakkeella jonka löydät seurasivuilta ”kuinka tilata” kohdasta, tai pyytämällä sitä sähköpostilla Stadium Team Sales -myyjältä. Täytä tilaukseen kaikki tilaajan, tuote ja painatus tiedot. Jos et halua painatusta jätä kohta tyhjäksi. Täytä lomake tuotteiden mukaan järjestyksessä (samat tuotteet allekkain).

Tilaukset voi myös tehdä puhelimella tai tabletilla Teamsales apilla:

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.ntm.stadiumteamsales
https://itunes.apple.com/us/app/stadium-team-sales/id1120532496?mt=8

Stadium Team Sales Itäkeskus on KäPa:n  tukikohta varustehankinnoissa. Sieltä löytyvät malli- ja sovituskappaleet.

Kaikki Stadium Team Sales yksiköt ovat tietoisia KäPa:n seuramallistoista ja yhteistyöstä. Näin ollen voi tilauksen tehdä myös näiden yksiköiden kautta. Team Sales yksiköt pääkaupunkiseudulta löydät täältä: www.stadiumteamsales.fi 

Painatus
Stadium on rakentanut oman painotalon keskusvaraston yhteyteen toimitusvarmuuden ja nopeuden parantamiseksi. Näin ollen pystyy Team Sales myyjä seuraamaan tilauksen kulkua ja tiedottamaan tarvittaessa tilauksen kulusta asiakkaalle. Teamsales ja painotalomme tietävät miten KäPa:n seuravaatteet painatetaan. Eli seuralogo, numerot ja nimet painatetaan aina samaa tekniikkaa ja typografiaa käyttäen. 

Sponsorilogot
Toimita tilauksen yhteydessä hyvälaatuinen (vektoroitu) materiaali Team Sales myyjälle. Team Sales myyjä laskee hinnan sponsorilogolle tilauskohtaisesti koon, väri- ja kappalemäärän perusteella.

Toimitusaika
Stadiumin toimitusaika on neljä viikkoa ja tällöin tuote on valmiina käyttöön. Huomioi että neljän viikon toimitusaika on voimassa silloin, kun tuote on saatavilla merkin varastolta tai omalta puskurivarastolta, sekä tilaus ja painatusmateriaali on toimitettu Team Sales myyjälle. 

Mikäli tilaus viivästyy saa Team Sales myyjä siitä tiedon 72h kuluessa jolloin myyjän velvollisuus on olla yhteydessä asiakkaaseen valmiilla ehdotuksella tilanteen ratkaisemiseksi (tuotteen vaihto, koon vaihto ym)

Nouto ja maksu
Kun tilaus on noudettavissa, saat siitä tiedon Team Sales myyjältä. Tilaus on noudettavissa tilaajan/joukkueen nimellä ja tilaus on noudettavissa aina myymälän aukioloaikoina. Maksu tapahtuu kassalla käteisellä tai pankki-/luottokortilla. Joukkuetilauksissa on mahdollisuus laskutukseen (laskutuslisä 5€/ tilaus) laskutuksesta ilmoitettava aina tilaus vaiheessa. Nettitilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa viestikenttään joukkueen rahastonhoitaja, jos joukkuetilaus menee laskulle.

Bonusta kaikista ostoista
Joukkuehankinnoista Stadium maksaa 6-10% bonuksen, riippuen Seuran kokonaishankintojen suuruudesta.
 
Lisäksi kun pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset ostavat tuotteita Stadium-liikkeistä, rekisteröidään ostokset kyseisen KäPa:n joukkueen Team Stadium -tilille. Tue siis Seuraasi/ Joukkuettasi tekemällä ostoksia Stadiumilla.

Jos olet jo Stadium jäsen niin voit kirjautua sisään www.stadium.fi/teamsales sivustolla ja seurata ohjeita jotta voit valita joukkueen jota haluat tukea. Mikäli et vielä ole Stadium jäsen, niin tervetuloa jäseneksi! Valitse ”LIITY JÄSENEKSI” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Jäsenyys on ilmaista ja voit myös valita kortittoman jäsenyyden. Rekisteröidy siis osoitteessa www.stadium.fi/teamsales.

Tämä on loistava tilaisuus Sinulle ja Seurallesi joka saa 3% lisäbonuksen kaikista tekemistäsi ostoksista Stadiumilla. Luonnollisesti saat pitää omat henkilökohtaiset bonuksesi. Mitä enemmän käytät Stadiumia urheilu- ja urheilumuoti ostoksiisi niin sitä enemmän bonusta Sinulle ja Seurallesi.

Kaikki ostokset koko Stadium valikoimasta oikeuttavat bonuksen keräämiseen (ei lahjakortit). Tämä on selvä lisä joukkueen varustekassaan!

Bonukset maksetaan seuraavan vuoden helmikuussa joukkueen bonustilille josta ne ovat käytettävissä varustehankintoihin kyseisen vuoden joulukuuhun asti. Bonukset vanhenevat aina vuoden vaihteessa, täten bonuksia on hyvä käyttää joukkuetilauksiin vuoden alusta lähtien.

Tervetuloa Stadiumiin ja Stadium Team Sales jäseneksi! 

Stadium Team Sales Itis yhteystiedot:
puh.020 7900 278
sähköposti: teamsales.itakeskus@stadium.fi
Team Sales Myyjät: Jeremie Malolo, Jussi Veräväinen, Kalle Leskinen
Katso myös: www.stadiumteamsales.fi ja www.stadium.fi

Dataline Sport | Molentum Oy