Varusteet - Stadium

Stadium ja Käpylän Pallo tekevät yhteistyötä varustehankinnoissa!
 

Stadium on seuran virallinen varustetoimittaja. Yhdessä Stadiumin sekä seuran virallisen varustemerkin, Niken, kanssa olemme luoneet seuramallistomme.

Yhteinen varustus on joukkueen yhteishengen ja yhteenkuuluvuuden kannalta yksi olennainen tekijä. Joukkueen tulee määritellä itselleen pelaajien perusvarustepaketti kaudelle eli mitä seuravarusteita jokaisella pelaajalla tulee olla. Nuorimmilla ikäluokilla pelivarustepakettiin kuuluvat minimissään pelipaita, shortsit ja pelisukat sekä harjoituspaita.

Stadium Team Sales -toiminnan kautta on mahdollisuus tehdä seura- ja joukkuetilauksia helposti & vaivattomasti sekä samalla kerätä bonusta seuran/joukkueiden tulevia varustehankintoja varten.

Tarkempi ohjeistus luettavissa kuvan alapuolella.

 

Stadium Team Sales varusteiden tilaaminen ja toimintaohjeet


Stadium.fi- ja Stadium Team Sales -sivustojen eroavaisuudet.

Ohjeistus varusteiden tilaamiseen yksittäisille pelaajille ja heidän vanhemmilleen.

Ohjeistus varusteiden tilaamiseen joukkueille (joukkueen pääkäyttäjän opas).
 

Sovituskoot
Varusteet on hyvä sovittaa ennen tilaamista. Tilaa sovituskoot sähköpostitse osoitteesta teamsales.tammisto@stadium.fi, ja ilmoita sovitettavat tuotteet ja koot. Kun saat vastauksen, niin nimelläsi/joukkueen tiedoilla on valmiina sovituskassi noudettavaksi Tammiston Stadiumista. Seuramalliston tuotteita pääsee myös katsomaan ja sovittamaan Stadium Tammiston toimipisteessä.

Sovitusaika
Max 1 viikko, sovituskoot palautettava hyvässä kunnossa ja puhtaina. Rikkoutunut/likainen/kadonnut tuote veloitetaan joukkueelta.  

Tilaaminen
Kaikki Team Sales -tilaukset tulee tehdä käyttäen nettikauppaa. Tilaukset toteutetaan joukkuetilauksina; joukkueen varustevastaava kerää joukkueen tilaukset yhteen ja toimii yhteyshenkilönä tilauksissa. Näin toimitusvarmuus pysyy, joukkueen varusteet pysyvät yhtenäisinä ja Stadium pystyy palvelemaan joukkueita paremmin. Yksittäiset tilaukset osoitteesta: www.stadium.fi/seurat

Painatus
Stadium on rakentanut oman painotalon keskusvaraston yhteyteen toimitusvarmuuden ja nopeuden parantamiseksi. Stadiumin asiakaspalvelu seuraa tilauksen kulkua ja tiedottaa tarvittaessa tilauksen kulusta asiakkaalle. Teamsales ja painotalomme tietävät miten KäPa:n seuravaatteet painatetaan. Eli seuralogo, numerot ja nimet painatetaan aina samaa tekniikkaa ja typografiaa käyttäen. Sponsori- ja erityispainatuksissa voitte olla yhteydessä: teamsales.tammisto@stadium.fi

Toimitusaika
Yksittäistilauksien toimitusaika on noin 8 arkipäivää, joukkuetilauksille toimitusaika on 14 arkipäivää, siitä kun tuotteet ovat saapuneet meidän keskusvarastolle.

Toimitus/nouto
Toimitustavaksi voi valita kotiinkuljetuksen, noudon Postnordin noutopisteestä tai toimituksen mihin vain Stadiumin myymälään.

Bonusta kaikista ostoista
Joukkuehankinnoista Stadium maksaa 6–10% bonuksen, riippuen seuran kokonaishankintojen suuruudesta. Bonukset maksetaan seuraavan vuoden tammikuussa joukkueen bonustilille, josta ne ovat käytettävissä varustehankintoihin kyseisen vuoden joulukuuhun asti. Bonukset vanhenevat aina vuoden vaihteessa, täten bonuksia on hyvä käyttää joukkuetilauksiin heti vuoden alusta lähtien.
 
Pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset voivat tukea Käpaa ostoksillaan Stadiumista tue seuraasi toiminnolla. Kaikki ostokset koko Stadium valikoimasta oikeuttavat bonuksen keräämiseen (ei lahjakortit). Tämä on selvä lisä joukkueen varustekassaan!

 

Tervetuloa Stadiumiin ja Stadium Team Sales -jäseneksi! 


Team Sales -myyjät,
Jussi Veräväinen, Samuli Hirvonen, Janne Helenius & Christian Eriksson

teamsales.tammisto@stadium.fiStadium Tammisto
Tammiston kauppatie 29
01510 Vantaa
020 7900 310

Aukioloajat
Myymälä: Ma–Pe 10-20, La 10–18, Su 12–18
Team Sales Tammisto: Ma–Pe 10–20, La-Su suljettu

Team Sales Asiakaspalvelu
Aukioloajat: Ma–Pe 11–16
020 144 108 09
info.teamsales@stadium.fi

Tilaukset
www.stadiumteamsales.fi
www.stadium.fi/seurat


Ota yhteyttä


 

Ohjeistus varusteiden tilaamiseen yksittäisille pelaajille ja heidän vanhemmilleen.

Ohjeistus varusteiden tilaamiseen joukkueille (joukkueen pääkäyttäjän opas).

Dataline Sport | Molentum Oy