Käpylän pallo

Kiitos KäPa-koutseille

25.09.2020
Käpa

Hyvä KäPa-koutsi


Tänään, 25. syyskuuta, vietetään historian toista valmentajan päivää. Ensimmäinen valmentajan päivä pidettiin viime vuoden syyskuussa. Ajatus valmentajien muistamisesta syntyi Suomen Valmentajat ry:n aloitteesta.

Teitä koutseja on hyvin erilaisia. Osa on valmentanut KäPassa jo yli 10 vuotta, jotkut ovat tulleet mukaan vasta viime kuukausina. Muutamat teistä valmentavat ammatikseen, suurin osa koutsaa oman työnsä tai opiskeluiden ohella. Ikähaitari vaihtelee alle 18-vuotiaista yli 50-vuotiaisiin. On syntyperäisiä stadilaisia ja kauempaa muuttaneita, entisiä pelaajia ja vasta aikuisena jalkapallon löytäneitä.

Juuri tämä erilaisuus on yksi KäPan rikkauksista. Yhdistävä tekijä on KäPa-logo valmentajatakin rinnassa.

Valmentaminen ei ole aina ruusuilla tanssimista. Haasteita on erilaisia, ja välillä voi tuntua, että mikään ei mene suunnitelmien mukaan. Joukkueen asiat voivat tulla yöuniin ja valmentaminen tuottaa välillä myös stressiä. Suuri osa teistä tulee kentälle työpäivän jälkeen tai suoraan koulun penkiltä.

Oman ulottuvuutensa kuluneeseen futiskauteen on tuonut koronavirusepidemia. Vaikka normaali harjoittelu- ja pelitoiminta oli hetken pysähdyksissä, te valmentajat ette pysähtyneet. Kannustitte pelaajia omatoimiharjoitteluun, annoitte vinkkejä, vaihdoitte kuulumisia pelaajien kanssa, tsemppasitte, piditte etäpalavereja ja olitte pelaajien tukena. Osoititte suurta sitoutumista.

Te valmentajat olette seuran avainhenkilöitä. Ilman teitä seuraamme ei olisi. Tärkeä työnne pelaajien kasvattajina, roolimalleina ja opettajina on todella arvokasta. Jätätte joka kerta harjoituksissa ja peleissä jälkenne KäPan historiaan sekä pelaajien ja muiden toimijoiden elämään.

Kiitos, että valmennat Käpylän Pallossa.

 

KäPan johtokunnan puolesta
 

Petri Vanhala

Puheenjohtaja
 

Erkko Meri

Varapuheenjohtaja



P.S. Uusi kausi kolkuttelee jo ovelle. KäPa järjestää seuran valmentajille lauantaina 7.11. klo 13–16 Käpylän työväentalolla valmentajien yhteisen aloituspäivän. Päivä sisältää valmennuspäälliköiden tietoiskuja, valmennusaiheisia luentoja sekä rentoa yhteistä ajanviettoa. Tiedotamme tapahtumasta ja sen turvajärjestelyistä tarkemmin lokakuun aikana. Muistathan merkitä päivämäärän jo kalenteriin!


Lue ja lataa kirje tästä.