Futiskoulut ja leirit

Yleistä leireistä

Käpylän Pallon Liikuntaleirit 5­–13-vuotiaille järjestetään vuonna 2021 koululaisten loma-aikoina. 
Edistyneimmille futaajille KäPa tarjoaa Maalivahtileirejä sekä United-valmentajien vetämiä United-leirejä.
Nuoremmille innokkaille futareille suosittelemme kolmen päivän Futiskoulua.

Paikkana leireille ja kouluille toimii KäPan uudistuva valmennuskeskus, KäPa Campus.


Leirien tausta ja tavoitteet

Käpylän Pallo ry on järjestänyt lapsille ja nuorille suunnattuja liikuntaleirejä jo vuodesta 2008 alkaen. Viime vuonna leireille osallistui lähes 300 lasta. Suuren kysynnän vuoksi ja erinomaisen palautteen innoittamana olemme lisänneet vuosittaista leiriviikkojen määrää.

Liikuntaleirien menestys perustuu asiantuntevien ohjaajien ja monipuolisen ohjelman lisäksi pitkäjänteiseen yhteistyöhön sekä leiriläisten että vanhempien kanssa. Toivomme jatkossakin saavamme uusia ehdotuksia ja palautetta kehittääksemme KäPan liikuntaleireistä yhä paremman kokemuksen jokaiselle lapselle. Erityisen tärkeää meille on säilyttää hyvä ja luotettava maineemme hauskojen ja turvallisten lasten liikuntaleirien järjestäjänä.

Leirien aikana leiriohjelmaa on käyty läpi lukemattomia kertoja ja sitä uudistetaan joka vuosi vastaamaan yhä paremmin kunkin ryhmän ominaisuuksia. Tiedämme kokemuksesta, mitä hyvä, hauska, innostava ja turvallinen leiriohjelma vaatii.

Ammattitaitoiset ohjaajamme ovat hienojen puitteiden ja monipuolisen ohjelman ohella koko toimintamme kulmakivi. Alussa ohjaajat olivat pääosin KäPan omia valmentajia, mutta leiriviikkojen määrän kasvaessa otimme joukkoomme myös monien muiden lajien eksperttejä. Kiinnitämme ohjaajien valinnassa erityistä huomiota kolmeen tekijään: luotettavuuteen, ammattitaitoon ja kokemukseen lasten parissa työskentelystä. Viimeisten vuosien aikana terveen aterian merkitys on kasvanut, ja tämän vuoksi leiriläisten aterioihin ja välipaloihin ollaan panostettu.
 

Yhteystiedot

Kaikissa kysymyksissä ja laskutusasioissa voitte olla yhteydessä: info@kapylanpallo.fi
Liikuntaleirin ja futiskoulun vastuuhenkilönä toimii KäPan junioripäällikkö Roope Pulkkinen, roope.pulkkinen@kapylanpallo.fi
United- ja maalivahtileirien vastaavana toimii Jesse Martin, jesse.martin@kapylanpallo.fiDataline Sport | Molentum Oy