Liikuntaleiri

Liikuntaleirit koululaisten loma-aikoina vuonna 2021

Vuonna 2021 liikuntaleirit ovat varmasti edellisten vuosien tapaan täynnä iloisia kasvoja. Mukana on sekä vanhoja konkareita että uusia innokkaita leiriläisiä, jotka haluavat aloittaa ja päättää kesälomansa perinteisellä KäPan liikuntaleirillä.

Liikuntaleiri on suunnattu kaikille 2008–2017-syntyneille lapsille! Leiripäivät alkavat yhteisesti klo 9.00 leirivastaavan aamunavauksella, jonka jälkeen leiriläiset jaetaan omiin ryhmiinsä. Päivät leirillä päätetään klo 16.00 leirivastaavan ohjaamalla yhteisleikillä. Työkiireitänne helpottaaksemme lapsen voi tuoda jo klo 8.15 ja hakea vasta klo 16.30 mennessä.

Leiriviikon hinta on 99 euroa (180€/2vko), joka sisältää ohjatun viikon lisäksi kaikki pelivälineet, liikuntatilat (myös sadepäivinä), lämpimän lounaan sekä leirin t-paidan tai collegen. Kaikki leiriläiset on vakuutettu.

Leirien ohjelmaan kuuluu sporttisia pelejä ja leikkejä innostavassa ilmapiirissä. Leiriläiset jaetaan ikäryhmiin, jotka viikon aikana liikkuvat kokeneiden ja asiantuntevien ohjaajien johdolla. Lajivalikoimaamme kuuluu mm. sählyä, ultimatea, jalkapalloa, käsipalloa, futispesistä, yleisurheilua ja tottakai lasten jokakesäistä suosikkia yukigassenia. Tämä lisäksi, leiri loppuu aina olympialaisiin, jolloin lapset jaetaan joukkueisiin ja kilpailemme toisiamme vastaan erilaisissa lajeissa. Kaiken kaikkiaan viikon aikana ehdimme pelaamaan ja tutustumaan moneen eri lajiin sekä leikkimään monia eri leikkejä!

Tavoitteemme on edistää lasten liikunnallista kasvatusta. Kaiken toimintamme lähtökohta on tukea jokaisen lapsen liikunnallisuutta ja kannustaa tutustumaan eri lajeihin turvallisessa ympäristössä.
 

Ilmoittautuminen aukeaa pian!

Liikuntaleiri 22.–26.2.2021
Liikuntaleiri 7.–11.6.2021
Liikuntaleiri 14.–18.6.2021 
Liikuntaleiri 2.–6.8.2021
Liikuntaleiri 11.–15.10.2021

Paikka

KäPa CampusElisabeth Kochin tie 3.
 

Hinta

1 viikko: 99 €
2 viikkoa: 110 €


Yhteystiedot

Liikuntaleirin vastuuhenkilönä toimii KäPan junioripäällikkö Roope Pulkkinen, roope.pulkkinen@kapylanpallo.fi
Kaikissa kysymyksissä ja laskutusasioissa voitte olla yhteydessä: info@kapylanpallo.fi


Peruutusehdot

Peruutus on maksutonta 20 päivää ennen leirin alkua, sen jälkeen maksua ei palauteta. Huomioithan, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Mahdolliset sairaustapaukset katsomme tapauskohtaisesti. Ilmoittautuessasi hyväksyt ehdot.
 

Virustilanteen vaikutukset leireihin

Seuraamme päivittäin tilannetta sekä hallituksen antamia ohjeistuksia. Mikäli rajoitukset tiukentuvat ennen leirien alkua, tiedotamme muutoksista välittömästi kaikille leiriläisille.

Leireillä ollaan väljästi ulkotiloissa ja ryhmäkoot pidetään pieninä. Päivittäin pidetään huolta hyvästä hygieniasta niin saniteettitilojen kuin ruokailujenkin osalta.


Huomioitavaa

Muista ilmoittaa mahdollisista toiveista, allergioista ja muista lisätiedoista kohdassa: Lisää viesti järjestäjälle.
Kaikissa asioissa voi olla myös yhteydessä: info@kapylanpallo.fi

Dataline Sport | Molentum Oy