Futiskoulu

Käpylän Pallo järjestää jo perinteiseksi muodostuneet Futiskoulut 2013–2018-syntyneille aloitteleville futareille KäPa Campuksella kesällä 2021. Futiskoulut ajoittuvat kesä- ja elokuun ensimmäisille viikoille, tiistai­–torstai-illoille.

On lapsi sitten jalkapalloharrastusta aloittava, harrastuksesta kiinnostunut tai muuten vaan kokeilunhaluinen, niin kaikki ovat tervetulleita lähtötasoon katsomatta. Futiskoulun tavoitteena on tutustuttaa lapset lajiin, ja suorittamaan erilaisia ratoja, leikkimään leikkejä, sekä pelailemaan.

Futiskoulun osallistujalle annamme omalla nimellä sekä numerolla varustetun KäPa-paidan, KäPa-jalkapallon, juomapullon sekä diplomin suoritetusta futiskoulusta.

Ohjaajina futiskoulussa toimivat KäPan koulutetut valmentajat, ja lapset pääsevät liikkumaan kannustavassa, organisoidussa ja turvallisessa ympäristössä.

Varustuksena säänmukainen liikunnallinen vaatetus sekä lenkkikengät/jalkapallokengät.Ajankohdat

Futiskoulu 8.–10.6.2021, klo 17.00–18.30
Futiskoulu 3.–5.8.2021, klo 17.00–18.30

Muista ilmoittaa mahdollisista toiveista, allergioista ja muista lisätiedoista kohdassa: Lisää viesti järjestäjälle.
Kaikissa asioissa voi olla myös yhteydessä: info@kapylanpallo.fi


Hinta

69€
 

Paikka

KäPa CampusElisabeth Kochin tie 3.


Yhteystiedot

Roope Pulkkinen, junioripäällikkö, roope.pulkkinen@kapylanpallo.fi
Kysymyksissä ja laskutusasioissa voitte olla yhteydessä: info@kapylanpallo.fi


Peruutusehdot

Peruutus on maksutonta 1kk ennen koulun alkua, sen jälkeen maksua ei palauteta. Tämän jälkeen tehtyjä ilmoittautumisia ei voida peruuttaa. Huomioithan, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Mahdolliset sairaustapaukset katsomme tapauskohtaisesti. Ilmoittautuessasi hyväksyt ehdot.


Virustilanteen vaikutukset futiskouluun

Noudatamme viranomaisohjeistuksia. Futiskoulussa ollaan väljästi ulkotiloissa ja ryhmäkoot pidetään pieninä. Päivittäin pidetään huolta hyvästä hygieniasta kaiken toiminnan osalta.

Mikäli rajoitukset tiukentuvat ennen koulun alkua, tiedotamme mahdollisista muutoksista välittömästi kaikille osallistujille.


Huomioitavaa

Muista ilmoittaa mahdollisista toiveista, allergioista ja muista lisätiedoista ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Dataline Sport | Molentum Oy