Maalivahtileiri

Maalivahtileirit kesä- ja elokuu 2020

United-leirin ohella järjestetään maalivahtileiri, joka on suunnattu kaikille 2008–2013-syntyneille maalivahdeille sekä maalivahtipelaamisesta kiinnostuneille seuran omille sekä seuran ulkopuolisille pelaajille. Tarkoitus on tarjota motivoituneille maalivahtilupauksille harjoittelumahdollisuus, jossa kehitetään niitä taitoja, joita nykypäivän maalivahti tarvitsee. 

Leirin aikana tullaan harjoittelemaan seuraavia asioita: 

  • Maalivahdin perustorjuntatekniikat.
  • Koordinaatio (laji- ja liiketaidot).
  • Pelipaikkakohtainen havainnointi.
  • Maalivahdin teknistaktinen pelaaminen osana joukkuetta (esim. edun antaminen syöttämällä/houkuttelu kuljettamalla jne.).

Leiri tulee toimimaan osana United-leiriä, ja maalivahdit osallistuvat myös leiripäivän aikana järjestettäviin peleihin, joissa opittuja taitoja ja tekniikoita pääse soveltamaan itse pelissä. Päivät alkavat klo 10.00 ja päättyvät klo 14.00. Ravitseva lounas sekä leiripaita sisältyvät leirin hintaan.
 

Ilmoittaudu mukaan valitsemalla sopiva ajankohta:

Maalivahtileiri 1.–4.6.2020
Maalivahtileiri 8.–11.6.2020
Maalivahtileiri 1.–4.6. &  8.–11.6.2020

Maalivahtileiri 3.–6.8.2020 - ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin

Muista ilmoittaa mahdollisista erityisruokavalioista, allergioista ja muista lisätiedoista kohdassa: Lisää viesti järjestäjälle.
Kaikissa asioissa voi olla myös yhteydessä: info@kapylanpallo.fi
 

Valmentajana leirin aikana toimii Käpylän Pallon maalivahtivalmentaja Oliver Pannell. Oliver on pelannut juniorina Lincolnin akatemiassa sekä opiskellut ja pelannut USA:ssa. Lisäksi hän on toiminut opintojensa jälkeen päätoimisena maalivahtivalmentajana (mm. Wolverhamptonin akatemiassa). Oliver on suorittanut Englannissa FA Level 2 koulutuksen, joka vastaa UEFA C-tutkintoa. 


Paikka

KäPa CampusElisabeth Kochin tie 3.
 

Hinta

59€ / 4 päivää
110€ / 8 päivää

Maalivahtileirin jälkeen, iltapäivisin, sekä perjantaina (koko päivä) on mahdollisuus liittyä mukaan liikuntaleirille edulliseen 15 euron lisähintaan.


Yhteystiedot

Jesse Martin, valmennuspäällikkö, jesse.martin@kapylanpallo.fi
Kaikissa kysymyksissä ja laskutusasioissa voitte olla yhteydessä: info@kapylanpallo.fi


Peruutusehdot

Peruuttaminen on maksutonta 15.5.2020 saakka, sen jälkeen maksua ei palauteta. Tämän jälkeen tehtyjä ilmoittautumisia ei voida peruuttaa. Huomioithan, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Mahdolliset sairaustapaukset katsomme tapauskohtaisesti. Ilmoittautuessasi hyväksyt ehdot.

 

Dataline Sport | Molentum Oy