Liikuntaleiri

Liikuntaleirit kesä- ja elokuu 2020

Vuonna 2020 liikuntaleirit ovat varmasti edellisten vuosien tapaan täynnä iloisia kasvoja. Mukana on sekä vanhoja konkareita että uusia innokkaita leiriläisiä, jotka haluavat aloittaa ja päättää kesälomansa perinteisellä KäPan liikuntaleirillä.

Liikuntaleiri on suunnattu kaikille 2007–2015-syntyneille lapsille! Leiripäivät alkavat yhteisesti klo 9.00 leirivastaavan aamunavauksella, jonka jälkeen leiriläiset jaetaan omiin ryhmiinsä. Päivät leirillä päätetään klo 16.00 leirivastaavan ohjaamalla yhteisleikillä. Työkiireitänne helpottaaksemme lapsen voi tuoda jo klo 8.15 ja hakea vasta klo 16.30 mennessä.

Leiriviikon hinta on 99 euroa (180€/2vko), joka sisältää ohjatun viikon lisäksi kaikki pelivälineet, liikuntatilat (myös sadepäivinä), lämpimän lounaan sekä leirin t-paidan tai collegen. Kaikki leiriläiset on vakuutettu.

Leirien ohjelmaan kuuluu sporttisia pelejä ja leikkejä innostavassa ilmapiirissä. Leiriläiset jaetaan ikäryhmiin, jotka viikon aikana liikkuvat kokeneiden ja asiantuntevien ohjaajien johdolla. Lajivalikoimaamme kuuluu mm. sählyä, ultimatea, jalkapalloa, käsipalloa, futispesistä, yleisurheilua ja tottakai lasten jokakesäistä suosikkia yukigassenia. Tämä lisäksi, leiri loppuu aina olympialaisiin, jolloin lapset jaetaan joukkueisiin ja kilpailemme toisiamme vastaan erilaisissa lajeissa. Kaiken kaikkiaan viikon aikana ehdimme pelaamaan ja tutustumaan moneen eri lajiin sekä leikkimään monia eri leikkejä!

Tavoitteemme on edistää lasten liikunnallista kasvatusta. Kaiken toimintamme lähtökohta on tukea jokaisen lapsen liikunnallisuutta ja kannustaa tutustumaan eri lajeihin turvallisessa ympäristössä.
 

Ilmoittaudu mukaan valitsemalla sopiva ajankohta:

Liikuntaleiri 1.–5.6.2020 - täynnä
Liikuntaleiri 8.–12.6.2020 - täynnä
Liikuntaleirit 1.–5.6. & 8.–12.6.2020 - täynnä
Liikuntaleiri 3.–7.8.2020
 

Paikka

KäPa CampusElisabeth Kochin tie 3.
 

Hinta

99€ / 1 viikko
180€ / 2 viikkoa


Yhteystiedot

Liikuntaleirin vastuuhenkilönä toimii KäPan junioripäällikkö Roope Pulkkinen, roope.pulkkinen@kapylanpallo.fi
Kaikissa kysymyksissä ja laskutusasioissa voitte olla yhteydessä: info@kapylanpallo.fi


Peruutusehdot

Peruuttaminen (elokuun leirille) on maksutonta 12.7.2020 saakka, sen jälkeen maksua ei palauteta. Tämän jälkeen tehtyjä ilmoittautumisia ei voida peruuttaa. Huomioithan, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Mahdolliset sairaustapaukset katsomme tapauskohtaisesti. Ilmoittautuessasi hyväksyt ehdot.
 

Virustilanteen vaikutukset leireihin

Kesän leirit järjestetään suunnitellusti, kun kokoontumisrajoituksia höllennetään 1.6. alkaen. Seuraamme päivittäin tilannetta sekä hallituksen antamia ohjeistuksia. Mikäli rajoitukset tiukentuvat ennen leirien alkua, tiedotamme muutoksista välittömästi kaikille leiriläisille.

Leireillä ollaan väljästi ulkotiloissa ja ryhmäkoot pidetään pieninä. Päivittäin pidetään huolta hyvästä hygieniasta niin saniteettitilojen kuin ruokailujenkin osalta.

Dataline Sport | Molentum Oy