P09 AC

09 AC on vuonna 2009-syntyneiden pelaajien haaste- ja harrastejoukkue Käpylän Pallossa. Harjoittelussa ja peleissä pyrimme määrätietoisesti kehittymään ja menestymään, mutta samalla tavoitteemme on luoda innostava ja kannustava ilmapiiri jalkapallotaitojen kehittämiseen. Joukkueessa on paljon pelaajia ja heidät on jaettu edistymisensä mukaan Black ja White peliryhmiin. Siirtyminen peliryhmien välillä on hyvin joustavaa sekä harjoituksissa että peleissä. Harjoittelemme kolme kertaa viikossa 1 - 1,5 h kerrallaan hyvissä olosuhteissa. Kesäkaudella harjoittelemme 2-3 kertaa 1-1,5 h kerrallaan riippuen pelien määrästä.

Joukkue pelaa säännöllisesti pelejä pääkaupunkiseudun 2009-syntyneiden joukkueita vastaan. Pelaamme Helsingin piirin piirisarjaa, osallistumme lähialueen turnauksiin, Helsinki Cupiin sekä järjestämme harjoitusotteluita. Iloisen mielen ja futisinnostuksen lisäksi odotamme uusilta pelaajilta halua oppia uutta ja kehittyä jalkapalloilijana.

Pyrimme tarjoamaan edullisen mahdollisuuden harrastamiseen ja toimintamaksumme on tällä hetkellä 60 € kuukaudessa sisältäen valmennuksen, pelit ja turnaukset.

Jos kiinnostuit ja haluat mukaan, ota rohkeasti yhteyttä joukkuen valmentajaan tai joukkueen johtajaan!

 

 

Dataline Sport | Molentum Oy