KäPa Campus

KÄPYLÄN PALLON VALMENNUSKESKUS VALMISTUU KEVÄÄLLÄ 2020 – KÄPA CAMPUS

Vuodesta 2011 toiminut Käpylän Pallon valmennuskeskus Vallilanlaaksossa saa uuden ilmeen vuoden 2020 aikana. Luonnonnurmikentän syksyllä 2019 aloitettu muutostyö jalkapallonurmikentäksi valmistuu aikaisin keväällä 2020. Kenttä on täysimittainen, jossa on lämmitys talvisin. Tämän lisäksi nykyisen toiminnassa olevan jalkapallonurmikentän päälle pystytetään vuosittain lokakuun ja huhtikuun väliseksi ajaksi jalkapalloylipainehalli, joka palvelee seuran junioritoimintaa. Hallin ensimmäinen pystytys tehdään teknisistä syistä lokakuussa 2020. Nurmen pinta tullaan uusimaan viimeistään vuonna 2022.

Olosuhdepanostus on varsin merkittävä ja tärkeä osa seuran kehittymistä entistä paremmaksi. Seuran monivuotinen tavoite tulla omavaraiseksi olosuhdetarpeiltaan on toteutumassa. Uusi Campusalue sijaitsee Mäkelänrinteen urheilulukion välittömässä läheisyydessä ja palvelee tältä osin myös kehittyvän lukion jalkapallotarpeita, ja on tärkeä osa alueen laadukasta ja urheilullista toimintaa.

Helsingin kaupungin kanssa tehty vuokrasopimus on 15 vuoden pituinen ja kattaa noin 20 000 neliömetrin alueen huolto- ja toimistorakennuksineen. Tavoitteena on lähivuosina siirtää myös seuran hallinnollisia toimintoja valmennuskeskukseen. Hanke on Käpylän Pallo ry;n 100 prosenttisesti omistama.

Olosuhde hankkeen mahdollistajina ovat: Helsingin kaupunki, AVI-keskus, SPL/Hat Trick -avustus, Unisport- Saltex Oy ja Arkkitehtitoimisto HARC Oy House of Architects.

Lisätietoja: Käpylän Pallo ry, Ilkka Rantanen, 050 592 3927, ile@kapylanpallo.fi

Valmennuskeskus-hankkeen mahdollistajana on Helsingin kaupungin liikuntavirasto sekä ELY-keskus.

KäPa Campus

 

Dataline Sport | Molentum Oy