Käpylän Pallo perustaa 2008 ja 2009-syntyneiden tyttöjen United-edustusjoukkueen

 

Käpylän Pallo perustaa 2008 ja 2009-syntyneiden tyttöjen United-edustusjoukkueen

Käpylän Pallon United-joukkueet ovat seuran ikäluokan edustusjoukkueita. Poikien United joukkueiden menestystarina käynnistyi noin 10-vuotta sitten ja nyt on tyttöjen vuoro seurata poikien jalanjäljillä.

 

Pelaajien määrä tytöissä on kasvanut merkittävästi viimeisen vuoden aikana ja haluamme seurana tarjota tytöille samat mahdollisuudet tavoitteellisen kilpatoimintaan, kuin pojillekin. 2008 ja 2009-syntyneitä tyttöjä alkaa olemaan mukana jo lähes 30 pelaajaa, joten tässä vaiheessa on luontevaa muutoinkin jakaa ryhmää kahteen osaan, jotta voimme tarjota jokaiselle lapselle omien tavoitteiden mukaista harrastusta.  Tavoitteena on, että nyt perustettava United joukkue toimii tiennäyttäjänä seuran tyttöpuolen kasvussa, kertoo seuran tyttöjen toiminnasta vastaava valmennuspäällikkö Marko Honkanen.

 

Tyttöjen United joukkueen toiminta alkaa lokakuussa 2017. Joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa ja osallistuu säännöllisesti laadukkaisiin turnauksiin. Omalla ajalla harjoittelu, tavoitteellisuus ja liikunnallisuus korostuvat toiminnassa.

Tyttöjen joukkue kävi elokuun alussa kahdeksan pelaajan voimin Masto-cup turnauksessa Lahdessa ja voittivat kaikki neljä pelaamaansa kilpasarjan otteluaan. Tässä turnauksessa saimme jo hieman tärkeää esimakua United joukkueen tulevasta toiminnasta, Honkanen jatkaa.

 

Avoimet treenit järjestetään sunnuntaina 24.9 klo. 10.00-12.00 Käpylän Pallon harjoituskeskuksessa Kumpulanlaaksossa (Kumpulankatu 2). Ilmoittautuminen treeneihin emailitse. Laita viestiin mukaan pelaajan nimi, syntymäaika ja seura, sekä huoltajan email ja puhelinnumero.

 

Jos haluat mukaan kilpajoukkueen toimintaan, niin tule mukaan avoimeen treenitapahtumaan näyttämään taitosi.

 

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Marko Honkanen

Valmennuspäällikkö Käpylän Pallo

0440533633

marko.honkanen@kapylanpallo.fi