Käpylän Pallon päiväkotikiertueella jälleen suursuosio!

KäPa jalkautuu jälleen huhti-toukokuussa lähialueiden päiväkoteihin vetämään jalkapallotreenejä ja tutustuttamaan lapsia kuningaslajin saloihin. Mukana päiväkotikiertueella on yhteensä 470 lasta kahdestatoista päiväkodista. Yhteeensä treenejä vedetään 39 kappaletta eri ryhmille. 

 

KäPan valmennuspäällikkö Marko Honkanen on erittäin tyytyväinen kiertueen suosioon:

- Viime vuonna pidimme keväällä ja syksyllä päiväkotikiertueet samaan tapaan. Tämän kevään kiertue on tähän astisista kaikista suurin ja treeneihin osallistuu lähes 200 lasta enemmän kuin vaikkapa viime syksynä. Yhteistyö päiväkotien kanssa on toiminut todella hyvin ja palaute on ollut ainoastaan positiivista. On erittäin tärkeää että seurat kantavat vastuunsa lasten liikuttamisesta koulu- ja päiväkotiyhteistyön kautta. Jalkapallon ilosanoma kuuluu kaikille lapsille.