NEWSLETTER 12/2016

Vaikka sääolosuhteet olivat porokelkkailulle haastavat, joulupukki pääsi paikalle 12. joulukuuta Käpylän työväentalolla pidettyyn seuran perinteiseen Nappula liigan joulujuhlaan. Lämminhenkisessä tilaisuudessa oli paikalla noin 150 KäPa -pelaajaa vanhempineen. Tilaisuudessa palkittiin myös joukkueiden parhaita pelaajia kaudelta 2016 sekä jaettiin Zorron tukirahaston stipendit. Kiitos kaikille tilaisuuden järjestelyihin osallistuneille.

Päivien vielä lyhetessä KäPan 60-vuotisjuhlavuosi lähestyy samalla loppuaan. Ikimuistoisten juhlien lisäksi kausi 2016 oli urheilullisesti suunnilleen samaa tasoa kuin edellinen kausi, joka oli seuran historian kaikkien aikojen paras. Suomen mestaruus tuli kahdessa ikäluokassa: C-15 sekä B-nuorissa. Helsingin piirin lehti 90 minuuttia antoi erikoistunnustuksen KäPan junioritoiminnalle joulukuun numerossaan ”Topit ja flopit” osiossaan. Virallisista kunnianosoituksista mainittakoon B-nuoret Suomen mestaruuteen johtaneen Tero Tainion palkitseminen Palloliiton Captain´s Ballissa vuoden poikavalmentajana. Samassa tilaisuudessa KäPan talenttivalmentaja Abdi Mohamed sai tunnustuksen vuoden Kaikki Pelaa -valmentajana. Lisäksi KäPan miesten joukkueen hyökkääjä Aleksander Akbar valittiin Kakkosen oman lohkon parhaaksi pelaajaksi. Kun vielä joulukuussa palkittiin käpan 01 syntynyt Noah Nurmi poikien maajoukkue ehdokkaiden alueleirillä turnauksen parhaaksi pelaajaksi, niin vuosi päättyi palkitsemisten suhteen lähes täydellisesti.

KäPan poikien maajoukkuepelaajamäärä pysyi samana kuin viime vuonna, 14 pelaajassa. Kevät on maajoukkuepelaajille jännittävää aikaa, kun poikkeuksellisesti sekä vuonna 1998 että 2000 syntyneiden Suomen maajoukkueet selvittivät tiensä EM-jatkokarsintoihin. Toivotetaan menestystä peleihin niin käpalaisille kuin muillekin suomalaisille majupelaajille!

Kohta aletaan rauhoittua joulun viettoon ja lyhyeen lomaan harjoittelusta. Kun uusi vuosi koittaa, katseet suuntautuvat jo uutta kautta kohti. Ensimmäisenä viralliset pelit käynnistää B-nuorten joukkue, joka pääsee aloittamaan Suomen mestaruuden puolustamisen karsintapeleillä jo tammikuussa. B-nuorilla on muutenkin edessään mielenkiintoinen kausi, joka huipentuu syksyllä nuorten Mestarien liigaksikin kutsuttuun UEFA:n Youth leagueen.

Myös muuten tulevan kauden valmistelut ovat täydessä vauhdissa. Yksi iso tapahtuma on perinteinen KäPan kevätturnaus.  Ilmoittautuneita joukkueita on jo nyt lähes 300 ympäri Suomea.

KäPa 60-vuotisjuhlakautta on jäljellä pari viikkoa. Jälleen kerran KäPa kiittää kaikkia seuran pelaajia, valmentajia sekä taustahenkilöitä ansiokkaasta työstä. Ilman teitä seuran menestyminen olisi mahdotonta Kiitos myös yhteistyökumppaneille.

Te olette tärkeä tekijä, kun KäPa pyrkii ottamaan seuraavan kehitysaskeleen toiminnassaan. KäPa toivottaa kaikille rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta.