Alavalikko

P06AC

KäPa 06 AC on futisharrastuksessaan pidemmälle edistyneiden poikien joukkue, joka jakaantuu kahteen peliryhmään kehitystason ja pelikäsityksen mukaan. AC Black pelaa 06-ikäluokan kilpa- ja eliittijoukkueiden kanssa ja AC White 06-ikäluokan haastejoukkueiden kanssa.

Joukkue harjoittelee 2016 kesäkauden yhdessä kaksi kertaa 1,5h viikossa,AC Black treenaa lisäksi kolmantena harjoituksena 1h viikossa. Mukana ohjelmassa on myös jalkapalloilijan fyysisiä ominaisuuksia parantavia oheisharjoituksia. Joukkue pelaa aktiivisesti harjoitusotteluita ja osallistuu turnauksiin, Palloliiton piirisarjaan sekä muihin sarjoihin kuten Talviliigaan.

06 AC on hyvähenkinen jengi, joka opettaa nuoria pelaajiaan taitaviksi jalkapalloilijoiksi ja samalla pyrkii kilpailullisesti mahdollisimman korkealle, mutta ennemminkin kaupunginosajoukkueena kuin edustusjoukkueena. Uusien pelaajien valinnassa painotetaan harjoittelumotivaatiota ja taitotasoa. Tällä hetkellä joukkue on täynnä emmekä aktiivisesti etsi uusia pelaajia. Jos kuitenkin haluat mukaan toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtoon tai valmentajiin.